- Янаков В.П. Основні підходи до аналізу тристадійної моделі замісу тіста. / В.П. Янаков, А.О. Івженко, Я.В. Самек. Мін–во освіти і науки України, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Тематич. научн.–техн. збірник. Праці Таврійського держ. агротехнологічного ун-та. – Мелітополь.: ТДАТУ, – 2013. Вип.13. Т.6. – С.185–196
- Хассай Д.В. Визначення технічних характеристик місильних органів тістомісильних машин. / Д.В. Хассай, В.П.. Янаков, Голованов М.В. Мін–во освіти і науки України, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Тематич. научн.–техн. збірник. Праці Таврійського держ. агротехнологічного ун-та. – Мелітополь.: ТДАТУ, – 2013. Вип.13. Т.7. – С.95–102
- Ялпачик В.Ф. Теплофизические расчеты при замораживании и дефростации плодоовощной продукции / В.Ф. Ялпачик, Н.И. Стручаев // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2013. – Вип.13. – Том.1. – с. 196 – 204.
- Ялпачик В.Ф. Аппарат для извлечения косточек / В.Ф. Ялпачик, Ф.Е. Ялпачик, Н.И. Стручаев // Овощеводство № 12, 2013, с. 82.
- Ялпачик В.Ф. Аналіз кріотроплих структуроутворень при заморожуванні / В.Ф. Ялпачик // Наукові праці південного філіалу національного університету біоресурсів і природокористування України «Кримський агротехнологічний університет» .Технічні науки, Випуск 156, Сімферополь, 2013, с. 33-40.
- Ялпачик В.Ф. Нові методи контролю якості плодів при зберіганні холодом / В.Ф. Ялпачик // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь, 2013. – Вип.13. – Том.7. – с. 3 – 10.
- Ялпачик В.Ф. Моделювання процесу заморожування гарбузових овочів / В.Ф. Ялпачик, С.В. Кюрчев, В.Г. Тарасенко // Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Загальнодержавний міжвідомчий науково-технічний збірник. Випуск 43, частина ІІ, Кіровоград, 2013, с. 297-303.
- Паляничка Н.О. Результати експериментальних досліджень процесу імпульсної гомогенізації молока / Н.О. Паляничка // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ. Вип.13, Т.1. – 2013. – С. 212 – 217.
- Паляничка Н.О. Визначення ступеня гомогенізації при імпульсній гомогенізації молока / Н.О. Паляничка, О.В. Гвоздєв // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ. Вип.13, Т.7. – 2013. – С. 102 – 107..
- Червоткіна О.О. Обґрунтування параметрів робочого органу гранулятора для отримання гранул на основі овочевої сировини / О.О.Червоткіна, В.О. Олексієнко, Н.О. Фучаджи // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2013. – Вип. 13, Т.7. – С. 57-62
- Бойко О.В. Ергономічні аспекти покращення процесу обрізування плодових дерев / О.В. Бойко, В.С. Бойко, // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету : наукове фахове вид. – Мелітополь: ТДАТУ, 2013. – Вип. 2, т. 3. С. 220 – 224.
- Ялпачик О.В., Буденко С.Ф. Баланс потужності та коефіцієнт корисної дії зернової дробарки //Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, Вип.13, Том 1, Мелітополь, 2013, с.218-226.
- Самойчук К.О., , Котенко В.І., Макарова Ю.Ю. Дослідження та оптимізація параметрів барабанного просіювача борошна / К.О. Самойчук, В.І. Котенко, Ю.Ю. Макарова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2013. – Вип. 13, Т.1. – С. 42-49
- Самойчук К.О., . Результати аналізу конструкцій струминних змішувачів рідких компонентів / К.О. Самойчук, О.В. Полудненко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2013. – Вип. 13, Т.1. – С. 205-211.
- Самойчук К.О., Експериментальні дослідження диспергування жирової емульсії в пульсаційному апараті з вібруючим ротором /К.О. Самойчук, А.О. Івженко // Обладнання та технології харчових виробництв : Донецьк – 2013.– Вип. 30. – С. 155-161.
- Самойчук К.О., Механізм руйнування жирових кульок у струминному гомогенізаторі з роздільним подаванням вершків /К.О.Самойчук, О.О.Ковальов// ДонНУЕТ – Донецьк:. – 2013. – Вип. 30. – С.148 – 155.
- Самойчук К.О., Результати комп’ютерного моделювання процесу змішування рідких компонентів у струминному змішувачі/ К.О. Самойчук, О.В. Полудненко // Обладнання та технології харчових виробництв : Донецьк – 2013.– Вип. 30. – С. 300-305.
- Самойчук К.О., Визначення резонансних режимів роботи пульсаційного апарата з вібруючим ротором/ К.О. Самойчук, А.О. Івженко // Обладнання та технології харчових виробництв : Донецьк – 2013.– Вип. 31. – С. 74-82.
- Самойчук К.О., Розрахунок енерговитрат пульсаційного апарата з вібруючим ротором /К.О. Самойчук, А.О. Івженко //Наукові праці Одеської національної академії харчових виробництв : Одеса – 2013.– Вип. 43. – Том 2 С. 133-137.
- Самойчук К.О., Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків /К.О. Самойчук, О.О. Ковальов //Наукові праці Одеської національної академії харчових виробництв : Одеса – 2013.– Вип. 43. – Том 2 С. 77-81.
- Самойчук К.О., Аналіз сил дроблення жирових кульок в струминному гомогенізаторі /К .О. Самойчук, О.О. Ковальов // Наукові праці Південного філіалу Національного університету біоресурсів і природокористування України “Кримський агротехнологічний університет” (ПФ НУБіП України “КАТУ”) : Сімферополь – 2013. – Вип.153. – С. 26-34.
- Самойчук К.О., Теоретичні основи диспергування в струминному гомогенізаторі молока/ К.О.Самойчук, О.О.Ковальов// Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991рр.), д.т.н., проф., член-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва М.І. «Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг»19 листопада 2013 року – Харків, 2013, Частина I. – с.382 – 384.
- Самойчук К.О., Обгрунтування конструкції змішувача рідких компонентів за допомогою комп’ютерного моделювання/ К.О.Самойчук, О.В.Полудненко // Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 75-річчю з дня народження ректора університету (1988-1991рр.), д.т.н., проф., член-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва М.І. «Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг»19 листопада 2013 року – Харків, 2013, Частина I. – с.384 – 386.
- Самойчук К.О., Механізми диспергування жирової фази в пульсаційному апараті з вібруючим ротором/ К.О. Самойчук, А.О. Івженко// Праці ТДАТУ.: Мелітополь – 2013. – Вип.13, Т.7. – С. 11-20.
- Самойчук К.О., Обоснование конструкции смесителя жидких компонентов с помощью компьютерного моделирования/ К.О. Самойчук, О.В. Полудненко // Актуальные проблемы научно-технического прогресса в АПК: сборник научных статей. – Ставрополь: АҐРУС Ставропольского гос. Аграрного у–та, 2013. – 140c. С. 86 – 92.
- Петриченко С.В. УСТАНОВКА ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ЗМІШУВАННЯ СИПУЧИХ МАТЕРІАЛІВ / С.В. Петриченко, А.В. Гвоздев // Праці ТДАТУ.: Мелітополь – 2013. – Вип.13, Т.7. – С.34-41
- Ломейко О. П. Впровадження електронної системи управління навчальним процесом у ТДАТУ/В. М. Кюрчев, О. П. Ломейко // Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі. -Мелітополь, 2013. т.Вип. 17.-С.3-8
- Ломейко О. П. Кипіння рідин в горизонтальних кільцевих каналах/О. П. Ломейко, В. Р. Кулінченко, В. Д. Каптановський // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. -Мелітополь, 2013. т.Вип. 13,N т. 6.-С.109-111
Facebook
Google+
Pinterest