• en 
    • uk 
  •  
  •  
  •  
  •  
Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Про кафедру
    • Сторінка завідуючого
    • Положення про кафедру
    • Історія кафедри
      • Ялпачик Федір Юхимович
    • Контакти кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв
    • Професійна орієнтація
    • Фотогалерея
  • Новини
  • Склад кафедри
  • Навчання
    • ДИСЦИПЛІНИ
      • ОБОВ’ЯЗКОВІ
      • ЗА ВИБОРОМ СТУДЕНТА
    • Неформальная освіта
    • Матеріал для підготовки до ДКЕ
    • Розклад занять
    • Графік консультацій
    • Посібники та підручники
    • Конспекти лекцій та практикуми
    • Олімпіади
    • Кураторство
    • Взаємовідвідування занять
    • Відкриті заняття
    • Обговорення відкритих занять
    • Курсове та дипломне проектування
      • Курсове проектування
      • Дипломне проектування
    • Круглі столи
    • Дуальне навчання
    • Практика
    • Співпраця
      • Провідні виробничники
  • Наука
    • Статті викладачів
      • ПРАЦІ ТДАТУ
      • СТАТТІ ЗА 2021 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2020 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2019 РІК
    • Публікації здобувачів вищої освіти
    • Розробки кафедри
    • ПАТЕНТИ
    • Наукові гуртки
      • Результати роботи наукових гуртків кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика
    • Науково-практичні заходи
      • 2020-2021 н.р.
      • 2019-2020 н.р.
    • Монографії
    • Співпраця
      • ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА «ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»
    • Звіти з науки
  • Лабораторії кафедри
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПАКУВАЛЬНОЇ ТАРИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПАКУВАННЯ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ТА ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ М´ЯСА
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ «МОНТАЖ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ»
    • ЛАБОРАТОРІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛАДНАННЯ, ЗАДІЯНОГО В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ХОЛОДИЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ВИРОБНИЦТВА СОКІВ І КВАСУ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ЛАБОРАТОРІЯ ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ
    • НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ “УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”
  • Електронні посібники викладачів кафедри
  • Робітничі професії
    • Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції
  • Вакансії за ОПП
  • Наукова школа
  • Конференції
    • 2021 Друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
    • Запрошення на інтернет-конференцію
    • Матеріали Другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (23 листопада, 2021 р.)
    • Сертифікати учасників конференції
  • Стажування та підвищення кваліфікації викладачів кафедри
  • Абітурієнту

публікації за 2020 р.

  • Пачко К.Г., Ковальов. О.О. Обґрунтування можливості створення Мелітопольської агломерації поліцентричного типу. Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року (01-18 листопада 2020 р). т.2 с.23.
  • Водяницький І.О., Ковальов. О.О. Оцінка потенціалу для створення Мелітопольської агломерації. Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020року (01-18 листопада 2020 р). т.2. с.28.
  • Кузьмін К.С., Ковальов О.О., Колодій О.С. Перспективи отримання енергії від вібраційних ефектів. Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020року (01-18 листопада 2020 р). т.2. с.29.
  • Пачко К.Г., Ковальов О.О., Колодій О.С. Аналіз раціональних технологій утилізації сміття. Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020року (01-18 листопада 2020 р). т.2. с.30.
  • Кльованик А.О., Колодій О. С., Ковальов О. О. Дослідження руху насіння в аспіраційному каналі пневмогравітаційного сепаратора. Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020року (01-18 листопада 2020 р). т.2. с.33.
  • Лощинін Д.К., Колодій О. С., Ковальов О. О.  Дослідження пневмогравітаційного сепаратора насіння соняшника у ТОВ «ЗОРЯ». Матеріали VIII всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів та студентів за підсумками наукових досліджень 2020року (01-18 листопада 2020 р). т.2. с.34.
  • Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Оптимальні параметри струминно-щілинного гомогенізатора молока з роздільною подачею вершків // Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.) / ТДАТУ: ред.. кол. В.М. Кюрчев, В.Т. Надикто. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. – С. 70 – 72.
  • Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Сили, які обумовлюють подрібнення жирової кульки в струминно-щілинному гомогенізаторі молока // Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.) / ТДАТУ: ред.. кол. В.М. Кюрчев, В.Т. Надикто. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. – С. 73 – 76.
  • Ковалев А.А., Лебідь М.Р. Использование струйного диспергатора для получения мелкодисперсных эмульсий // Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.) / ТДАТУ: ред.. кол. В.М. Кюрчев, В.Т. Надикто. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. – С. 82 – 87.
  • Ковальов О.О., Пачко К.Г. Економічна ефективність струминно-щілинного диспергатора молочних емульсій // Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.) / ТДАТУ: ред.. кол. В.М. Кюрчев, В.Т. Надикто. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. – С. 87 – 90.
  • Ковальов О.О., Фурдак Т.В. Забезпечення якості продукту при гомогенізації в пульсаційному диспергаторі молока. // Інноваційні технології в агропромисловому комплексі: матеріали І Всеукраїн. Наук.-практ. Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-30 вересня 2020 р.) / ТДАТУ: ред.. кол. В.М. Кюрчев, В.Т. Надикто. – Мелітополь: ТДАТУ, 2020. – С. 70 – 72.
  • Барієв Р.А., Циб В.Г. Удосконалення конструкції рамного фільтр преса для гарячої фільтрації олії // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 184.
  • Бетін С.І., Бойко В.С. Технологічні принципи передавання тепла продукту // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 185.
  • Богатирьов І.О., Самойчук К.О. Молоткова дробарка зі щітковим ротором // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 186.
  • Вилущак І.С., Петриченко С.В. Статичні змішувачі для харчових рідин // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 187.
  • Войніков М.Є., Олексієнко В.О. Модернізація конструкції дробарки ударної дії // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 188.
  • Гейман Ю.Є., Тарасенко В.Г. Конструкція лінійної мийної машини // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 190.
  • Глушко Ю.Ю., Петриченко С.В. Перспективи застосування пневматичного способу обрушення насіння соняшнику // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 191.
  • Зайцев Р.Р., Циб В.Г. Перспективи використання вторинної сировини для отримання додаткової продукції // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 195.
  • Заугольніков М.С., Паляничка Н.О. Визначення якості молока після гомогенізації // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 196.
  • Зотов Д.А., Ялпачик В.Ф. Фризер  для  виробництва морозива // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 197.
  • Колеснік О.П., Ковальов О.О. Стабільність емульсії під час диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 201.
  • Кубенко М.П., Паляничка Н.О. Гідродинамічна установка кавітаційного пастеризатора молока // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 203.
  • Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Обґрунтування коефіцієнта струминно-щілинної гомогенізації // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 204.
  • Рабчук О.А., Верхоланцева В.О. Вимоги до холодильних агентів // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 213.
  • Соколенко М.М., Самойчук К.О. Струминний гомогенізатор молока із зустрічною подачею вершків // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 217.
  • Хмура Ю.Ю., Тарасенко В.Г. Автоматична закатна машина для виробництва консервів // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 219.
  • Четвертак В.С., Верхоланцева В.О. Принцип поділу технологічного обладнання для обрушення олійної сировини // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв,готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених,  8  квітня  2020 р.: [тези  у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 220.
  • Кузьмін К.С. Ковальов О.О. Обґрунтування коефіцієнта струминно-щілинної гомогенізації// Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 8 квітня 2020 р. – Харків : ХДУХТ, 2020. – С.204.
  • Колеснік О.П. Ковальов О.О. Стабільність емульсії під час диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока// Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених: «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді » 8 квітня 2020 р. – Харків : ХДУХТ, 2020. – С.201.
  • Лебідь М.Р., Самойчук К.О., Ковальов О.О. Перспективні способи отримання енергії з нетрадиційних джерел .Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 3-4.
  • Костандов Т.А., Верхоланцева В.О. Перспективи розвитку поновлюваних джерел енергії. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 75-76.
  • Зайцев Р.Р., Паляничка Н.О. Обґрунтування конструкції універсальної інфрачервоної сушарки. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 113-114.
  • Барієв Р.А.,  Циб В.Г. Вдосконалення конструкції збивальної машини. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 11-12.
  • Барліт В.Р., Пупинін А.А. Розробка молоткової дробарки для спецій. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 17-18.
  • Левадній Д.О., Олексієнко В.О. Обґрунтування ефективних умов подрібнення коренебульбоплодів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с.19-20.
  • Савісько А.Ю., Верхоланцева В.О. Обґрунтування конструції вентильованого бункеру ВР-40. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 23-24.
  • Лебідь М.Р., Кузьмін К.С., Самойчук К.О. Пульсаційний гомогенізатор для рідких продуктів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.  25-26.
  • Чердаклієв А.А., Петриченко С.В. Особливості застосування теорії подібності при моделюванні технологічних процесів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 27-28.
  • Білошицкий І.Ю., Верхоланцева В.О. Методи подовження термінів зберігання м’ясопродуктів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 29-30.
  • Іволга А.Р., Паламарчук І.П. Обґрунтування конструкції вібровідцентрового дефібринатора. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с.  33-34.
  • Красуля С.С., Ялпачик В.Ф. Вдосконалення фризеру ФМ-1 лінії виробництва м´якого морозива. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с.37-38.
  • Кузьмін К.С.,  Ковальов О.О. Аналіз шляхів підвищення ефективності використання сонячних фотоелементів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 47-48.
  • Лазарев М.М., Стручаєв М.І. Абсорбційний опріснювач. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 49-50.
  • Шестопалов О.П., Пупинін А.А. Удосконалення молоткової дробарки для подрібнення зерна в комбікормовому виробництві. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 51-52.
  • Петриченко М.С., Петриченко С.В. Енергозберігаюча  електрична  конфорка. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 53-54.
  • Войніков М.Є., Паляничка Н.О. Рафінування олії. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 55-56.
  • Барієв Р.А., Циб В.Г.,  Пупинін А.А. Вдосконалення конструкції апарату для дозрівання вершків. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с.61-62.
  • Савісько А.Ю., Олексієнко В.О. Модернізація конструкції  пристрою для лущення зерна. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 63-64.
  • Вилущак І.С., Петриченко С.В. Класифікація змішувальних пристроїв. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 67-68.
  • Старовойт М.А., Паляничка Н.О. Прес для одержання рослинної олії. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 71-72.
  • Гончаров В.М.,  Верхоланцева В.О. Інтелектуальні склади. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 77-78.
  • Богатирьов І.О., Паляничка Н.О. Вдосконалення пресу для отримання рослинної олії. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 79-80.
  • Щербаков Д.В., Самойчук К.О. Аналіз конструкцій машин та апаратів для конвективного сушіння. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 87-88.
  • Зайцев Р.Р., Циб В.Г. Новітні розробки технологічного обладнання для сучасних технологій переробки м’яса. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с.95-96.
  • Кубенко М.П.,  Паляничка Н.О. Технологічне обладнання для виробництва карамелі. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 97-98.
  • Щербаков Д.В., Самойчук К.О. Аналіз методів сушіння та значення процесу для зберігання фруктів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 99-100.
  • Глушко Ю.Ю., Петриченко С.В. Універсальна реологічна модель неньютоновських рідин. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с.101-102.
  • Лебідь М.Р., Кузьмін К.С., Ковальов О.О. Проблематика урбанізації. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с.105-106.
  • Зайцев Р.Р., Циб В.Г., Пупинін А.А. Вдосконалення конструкції охолоджувача сиру. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 111-112.
  • Тетервак І.Р., Олексієнко В.О. Перспективні матеріали в сучасному будівництві об’єктів переробної промисловості. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 115-116.
  • Лебідь М.Р., Стручаєв М.І. Термоелектричний охолоджувач напоїв. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 119-120.
  • Нечепелюк М.С., Верхоланцева В.О. Багатофункціональний біоенерготехнологічий комплекс – вищий рівень інтелектуалізації процесів перетворення речовин і енергії. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 123-124.
  • Митрофанов Д.В., Ялпачик В.Ф. Дослідження динаміки зміни вмісту ізогумулонів  у пивному суслі  під час кип’ятіння сусла з хмелем. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 125-126.
  • Сердюков О.В., Циб В.Г., Пупинін А.А. Вдосконалення конструкції апарату для приготування заквасок. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 127-128.
  • Заугольніков М.С., Паляничка Н.О. Спосіб фільтрації напоїв і пристрій для його здійснення . Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с.129-130.
  • Угольніков В.В., Стручаєв М.І. Пристрій зберігання охолоджених продуктів. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с.133-134.
  • Кузьмін К.С., Водяницький І.О.,  Ковальов О.О. Зниження енерговитрат у струминно-щілинному гомогенізаторі молока. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 135-136.
  • Зотов Д.С., Паляничка Н.О. Обґрунтування конструкції машини для видалення кісточок вишні. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 137-138.
  • Кубенко М.П.,  Верхоланцева В.О. Вибір типу та розмірів сховищ для зберігання зерна. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 139-140.
  • Колеснік О.П., Соколенко М.М.,  Ковальов О.О. Підвищення якості гомогенізації в пульсаційному гомогенізаторі молока. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020.  с. 141-142.
  • Безуглий Є.В., Тарасенко В.Г. Придатність рослинної сировини до низькотемпературного заморожування. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с..147-148.
  • Дишловенко О.А., Тарасенко В.Г. Використання холодильного обладнання для зберігання сільськогосподарської продукції. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 153-154.
  • Водяницький І.О., Верхоланцева В.О. Види охолодження сільськогосподарської продукції. Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2020. с. 159-160.
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

Наука

  • Статті викладачів
    • ПРАЦІ ТДАТУ
    • СТАТТІ ЗА 2021 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2020 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2019 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2018 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2017 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2016 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2015 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2014 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2013 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2012 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2011 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2010 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2009 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2008 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2007 РІК
    • СТАТТІ ПОПЕРЕДНІХ РОКІВ
  • Публікації здобувачів вищої освіти
    • публікації за 2022 р.
    • публікації за 2021 р.
    • публікації за 2020 р.
    • публікації за 2019 р.
    • публікації за 2018 р.
    • публікації за 2017 р.
    • публікації за 2016 р.
  • Розробки кафедри
    • СТРУМИННО-ЩІЛИННИЙ ГОМОГЕНІ3АТОР МОЛОКА
    • ПУЛЬСАЦІЙНИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР З РОТОРОМ, ЩО ВІБРУЄ
    • ПУЛЬСАЦІЙНИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР МОЛОКА
    • СТРУМИННИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР З РОЗДІЛЬНИМ ПОДАВАННЯМ ЖИРОВОЇ ФАЗИ МОЛОКА
    • ЗЕРНОСХОВИЩА З ЗАСТОСУВАННЯМ ОХОЛОДЖЕННЯ
    • ПАЛЬЦЕВА ДРОБАРКА ЗЕРНОВОГО МАТЕРІАЛУ
    • ПРОТИТЕЧІЙНО-СТРУМИННИЙ ЗМІШУВАЧ РІДКИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
    • ПРИСТРІЙ ДЛЯ ІМПУЛЬСНОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
    • ІМПУЛЬСНИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР МОЛОКА
  • ПАТЕНТИ
    • 2021 патенти
    • 2020 патенти
    • 2019 патенти
    • 2018 патенти
  • Наукові гуртки
    • «Дослідження процесів переробки зернових культур і плодово-ягідної продукції»
    • «Вдосконалення процесу і обслуговування обладнання в переробній промисловості»
    • «Дослідження процесу об’ємного формування продуктів»
    • «Дослідження процесу зберігання плодоовочевої продукції за допомогою низьких температур»
    • «Дослідження процесу переробки зернової, рослинної сировини»
    • “Оптимізації процесу диспергування молочних емульсій”
    • «Дослідження фізико-механічних та реологічних властивостей с.г. сировини та продуктів її переробки»
    • «Альтернативні енерготехнології та проблеми утилізації сміття»
    • Вдосконалення процесів і апаратів переробних виробництв
    • 2019-2020 гуртки
    • 2018-2019 гуртки
    • Результати роботи наукових гуртків кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика
      • 2021-2022 н.рік
      • 2020-2021 н.рік
      • 2019-2020 н.рік
      • 2018-2019 н.рік
  • Науково-практичні заходи
    • 2021-2022 н.р.
    • 2020-2021 н.р.
    • 2019-2020 н.р.
    • 2018-2019 н.р.
    • 2017-2018 н.р.
    • 2016-2017 н.р.
    • 2015-2016 н.р.
    • Міжнародні науково-практичні конференції
  • Монографії
    • Протитечійно-струминна гомогенізація молока: Монографія
    • Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції: Монографія
    • Процесси тістомісильних машин
    • Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії
    • Peculiarities of the competitive specialists training in agricultural higher education institutions: social and humanitarian dimensions
    • Технічні засоби післязбиральної обробки насіння соняшнику
    • Economic and technical efficiency of sunflower seed processing
    • Impulse milk homogenisation: Collective monograph / Modern engineering research topical problems
    • Technical research and development: collective monograph
    • Growing Technologies of Perennial Legumes
  • Співпраця
    • ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА «ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»
  • Звіти з науки

Ми в соцмережах

Пошук

© 2025. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика. Всі права захищені.
  • Головна
  • Карта сайту
  • Умови використання
  • Доступ до публічної інформації