• en 
    • uk 
  •  
  •  
  •  
  •  
Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного
  • Про кафедру
    • Сторінка завідуючого
    • Положення про кафедру
    • Історія кафедри
      • Ялпачик Федір Юхимович
    • Контакти кафедри Обладнання переробних і харчових виробництв
    • Професійна орієнтація
    • Фотогалерея
  • Новини
  • Склад кафедри
  • Навчання
    • ДИСЦИПЛІНИ
      • ОБОВ’ЯЗКОВІ
      • ЗА ВИБОРОМ СТУДЕНТА
    • Неформальная освіта
    • Матеріал для підготовки до ДКЕ
    • Розклад занять
    • Графік консультацій
    • Посібники та підручники
    • Конспекти лекцій та практикуми
    • Олімпіади
    • Кураторство
    • Взаємовідвідування занять
    • Відкриті заняття
    • Обговорення відкритих занять
    • Курсове та дипломне проектування
      • Курсове проектування
      • Дипломне проектування
    • Круглі столи
    • Дуальне навчання
    • Практика
    • Співпраця
      • Провідні виробничники
  • Наука
    • Статті викладачів
      • ПРАЦІ ТДАТУ
      • СТАТТІ ЗА 2021 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2020 РІК
      • СТАТТІ ЗА 2019 РІК
    • Публікації здобувачів вищої освіти
    • Розробки кафедри
    • ПАТЕНТИ
    • Наукові гуртки
      • Результати роботи наукових гуртків кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика
    • Науково-практичні заходи
      • 2020-2021 н.р.
      • 2019-2020 н.р.
    • Монографії
    • Співпраця
      • ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА «ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»
    • Звіти з науки
  • Лабораторії кафедри
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПАКУВАЛЬНОЇ ТАРИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПАКУВАННЯ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ МОЛОКА
    • ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ТА ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ПЕРЕРОБКИ М´ЯСА
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ «МОНТАЖ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ ТА РЕМОНТ ОБЛАДНАННЯ»
    • ЛАБОРАТОРІЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛАДНАННЯ, ЗАДІЯНОГО В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ
    • ЛАБОРАТОРІЯ ХОЛОДИЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ВИРОБНИЦТВА СОКІВ І КВАСУ
    • НАВЧАЛЬНО-НАУКОВА ЛАБОРАТОРІЯ ЛАБОРАТОРІЯ ПРОЦЕСІВ І АПАРАТІВ
    • НАВЧАЛЬНА ЛАБОРАТОРІЯ “УСТАТКУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА”
  • Електронні посібники викладачів кафедри
  • Робітничі професії
    • Налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції
  • Вакансії за ОПП
  • Наукова школа
  • Конференції
    • 2021 Друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв»
    • Запрошення на інтернет-конференцію
    • Матеріали Другої міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (23 листопада, 2021 р.)
    • Сертифікати учасників конференції
  • Стажування та підвищення кваліфікації викладачів кафедри
  • Абітурієнту

публікації за 2021 р.

  • Крєстов В.Г., Ковальов О. О. Вдосконалення макаронного пресу МШ-35С. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали  ІІ  Всеукраїн. наук.-практ.  Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол.  С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов,  Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 85– 86 с.
  • Крєстов В.Г., Самойчук К.О., Ковальов О.О. Академічна доброчесність як основа якісної освіти. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали  ІІ  Всеукраїн. наук.-практ.  Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол. С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов,  Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 50– 52 с.
  • Фірсова О. М., Дмитревський Д. В., Ковальов О.О. Аналіз причин низької динаміки розвитку геотермальної енергетики в Україні. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали  ІІ  Всеукраїн. наук.-практ.  Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол. С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов,  Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 53– 55 с.
  • Пачко К.Г., Червоний В.М., Ковальов О. О. Аналіз факторів, що обумовлюють низьку динаміку розвитку геотермальної енергії в Україні. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали  ІІ  Всеукраїн. наук.-практ.  Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол.  С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов,  Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 79– 81 с.
  • Пачко К.Г., Ковальов О. О. Кодекс честі групи як орієнтир для дотримання норм академічної доброчесності студентами ВНЗ. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали  ІІ  Всеукраїн. наук.-практ.  Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол.  С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов,  Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 90– 92 с.
  • Мехтієва С.М., Дідур В. В., Ковальов О. О. Недоліки геотермальної енергетики. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали  ІІ  Всеукраїн. наук.-практ.  Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол.  С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов,  Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 100– 102 с.
  • Крєстов В.Г., Ковальов О.О. Переваги геотермальної енергетики. Проблеми та перспективи розвитку агропромислового комплексу України: матеріали  ІІ  Всеукраїн. наук.-практ.  Інтернет-конференції / ТДАТУ: ред. кол. С. В. Кюрчев, О.В. Пеньов, Е. К. Посвятенко [та ін.]. – Мелітополь: ТДАТУ, 2021. – 107– 109 с.
  • Колєснік О.П. (Кер. Паляничка Н.О. ) Класифікація обладнання для просіювання борошна / ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф., 26 – 30 квітня 2021 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 45.
  • Шестопалов О.П. (Кер. Верхоланцева В.О.) Класифікація обладнання для приготування фаршу / ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф., 26 – 30 квітня 2021 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 76.
  • Кузьмін К.С. (Кер.  Ковальов О.О.) Використання вендінгових апаратів для реалізації молока / ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф., 26 – 30 квітня 2021 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 43.
  • Кузьмін К.С. (Кер.  Ковальов О.О.) Проблеми реалізації молока в молокоматах / ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф., 26 – 30 квітня 2021 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 60.
  • Крєстов В. Г.  (Кер.  Ковальов О.О.) Проблеми альтернативних джерел енергії / ІХ Всеукраїнська науково-технічна конференція магістрантів і студентів ТДАТУ: матеріали ІХ Всеукр. наук.-техн. конф., 26 – 30 квітня 2021 р. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 61.
  • Колєснік О.П. (Кер. Н.О. Паляничка) Просіювач для очищення борошна від сторонніх домішок / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 169.
  • Кузьмін К.С. (Кер. К.О. Самойчук, О.О. Ковальов) Якість диспергування в струминно-щілинному гомогенізаторі молока / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 170.
  • Мехтієва С.М. (Кер. В.Г. Тарасенко) Виробництво безалкогольних напоїв / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, отельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 174.
  • Мехтієва С.М. (Кер. В.О. Верхоланцева) Зберігання ягід / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с.175.
  • Шестак А.О. (Кер. В.Г. Тарасенко) Плівковий охолоджувач напоїв / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 187.
  • Шестопалов О.М. (Кер. В.О. Верхоланцева) Процес приготування напівфабрикатів із січеного м’яса / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 189.
  • Юрченко С.О. (Кер. Н.О. Паляничка) Обґрунтування конструкції машини для заокруглення заготовок тіста / Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – с. 190.
  • Кузьмін К. С., Паляничка Н.О., Ковальов О. О. Струминно-щілинний гомогенізатор молока. Матеріали 22 зльоту студентських лідерів аграрної освіти (20-21 травня 2021р). Суми. 2021. 139-140с.
  • Баранов В.К. Аналіз обладнання технологічної лінії переробки молока. Керівник  Самойчук К.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 144-145.
  • Виблов М.О. Обґрунтування технології монтажу лущільної машини. Керівник Ялпачик В.Ф. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 5-6.
  • Мехтієва С.М.  Обґрунтування конструкції охолодника–очисника молока ОМ–1А. Керівник Паляничка Н.О.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 9-10.
  • Бондаренко Д.О.  Альтернативні методи заварювання кави. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 11-12.
  • Антебура А.В., Причина Ю.С., Суворов Р.В.,Мирошниченко В.А. Хлібобулочні вироби з використанням нетрадиційної сировини. Керівник Олексієнко В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.13-15.
  • Кузьмін К.С. Аналіз конструкцій струминних гомогенізаторів молока. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.20-22.
  • Вепрєв Н.Є. Способи отримання концентрованого сока. Керівник Верхоланцева В.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 26-27.
  • Горельченко А.О. Обґрунтування конструкції тістомісильної машини з  підкатною діжею. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 32-33.
  • Голуб Є.В. Вплив ступеня подрібнення сировини на характер протікання процесу екструзії. Керівник Олексієнко В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 34-35.
  • Кузьмін К.С. Вторинне джерело електричної енергії. Керівник Верхоланцева В.О.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 36-37.
  • Мережко І.О. Вдосконалення конструкції місильного органу тістомісильної машини. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 38-39.
  • Михайлюк А.О.Технологічний процес виробництва сока. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 48-49.
  • Тішин В.С. Розробка установки для подрібнення сухого молока. Керівник Пупинін А.А. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 50-51.
  • Притула І.І. Вдосконалення конструкції вальцедекового лущльного верстату для виробництва крупи. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 52-53.
  • Угріна С.М. Слайсер для нарізання продуктів. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. -56-57.
  • Кузьмін К.С. Оцінка потенціалу та переваги використання біомаси для отримання тепла та електричної енергії. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 58-59.
  • Потапенко А.В. Обґрунтування методики технічного діагностування машин переробної промисловості. Керівник Ялпачик В.Ф. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 62-63.
  • Вилущак І.І. Статичні змішувачі для безперервного змішування  рідин. Керівник Петриченко С.В. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 64-66.
  • Михайлюк А.О. Гарячий розлив сока. Керівник Верхоланцева В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 67-68.
  • Янда Я.А., Костіна Т.В.  Печиво функціонального призначення. Керівник Олексієнко В.О.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 69-71.
  • Шестопалов  О.М. Використання подрібнення у процесі приготування корму. Керівник Верхоланцева В.О.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 81-82.
  • Шуваєв А.С. Модернізація автомату для приготування смажених пиріжків АЖ–3П. Керівник Пупинін А.А. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 83-84.
  • Юрченко С.О. Перспективний спосіб гомогенізації молока. Керівник Паляничка Н.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.89-90.
  • Глушко Ю.Ю. Установка для сушіння макаронніх виробів. Керівник  Петриченко С.В. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.95-96.
  • Пачко К.Г. Аналіз напрямків підвищення ефективності використання біогазових установок. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 99-100.
  • Кузьмін К.С. Аналітичні дослідження впливу на диспергування в струминно–щілинному гомогенізаторі молока вторинних механізмів руйнування. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 105-107.
  • Білошицький І.Ю. Вдосконалення конструкції макаронного пресу. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 113-114.
  • Кошулько В.С. Вплив величини зношування контактуючих поверхонь фіксуючих коліс та сортувального столу падді-машини на процес віброударного сепарування. Керівник Олексієнко В.О.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 115-117.
  • Тішин В.С.   Аналіз конструкції машини для очищення коренеплодів. Керівник Петриченко С.В.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 118-119.
  • Водяницький І.О.Технологічне обладнання для виконання процесу округлення при виробництві хлібобулочних виробів. Керівник Паляничка Н.О.  // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 128-129.
  • Тетервак  І.Р. Підвищення ефективності роботи машини для вологої очистки зерна. Керівник Олексієнко В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.130-131.
  • Колєснік О.П. Обґрунтування конструкції гомогенізатора для рідких продуктів. Керівник Паляничка Н.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.135-136.
  • Крєстов В.Г. Проблеми та перспективи розвитку біогазової енергетики в Україні. Керівник Ковальов О.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.139-140.
  • Циганков Є.Д. Дослідження процесу екстрагування олії з соняшникової макухи нетрадиційним розчинником. Керівник Петриченко С.В.// Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.141-143.
  • Соляник Р.О. Обґрунтування розробки технологічної лінії переробки томатів. Керівник Ялпачик В.Ф. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 152-153.
  • Тихоненко О.В. Аналіз конструкцій олійних шнекових пресів. Керівник Олексієнко В.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 158-159.
  • Губар Є.В. Аналіз технологічного процесу виробництва макаронних виробів. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 160-162.
  • Лебідь М.Р. Пульсаційний гомогенізатор для рідких продуктів. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с.174-175.
  • Черкас Є.О., Ковязін І.М. Технологія виробництва дієтичних фруктово-ягідних міксів. Керівник Петриченко С.В. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 176-178.
  • Козлов І.М. Розробка конструкції протитечійного змішувача безалкогольних напоїв. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 3-4.
  • Сляднєв В.І. Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 150-151.
  • Горельченко А.О. Підвищення ефективності роботи тістомісильної машини. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 168-169.
  • Юзюк Д.С. Вдосконалення технологічної лінії виробництва рослинної олії. Керівник Самойчук К.О. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 181-183.
  • Крєстов В.Г. Використання кабачків в якості сировини для виробництва швидкозамороженої продукції. Керівник Тарасенко В.Г. // Збірник наукових праць магістрантів та студентів. Мелітополь: ТДАТУ, 2021. с. 184-185.
  • Кузьмін К. С., Ковальов. О. О. Негативний вплив на довкілля нетрадиційних джерел електроенергії. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 206.
  • Шестак А. О., Ковальов. О. О. Шляхи підвищення ефективності використання біогазових установок. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 209.
  • Кузьмін К. С., Ковальов. О. О. Визначення уточненого значення критерію Вебера в струминно-щілинному гомогенізаторі молока. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 211.
  • Лебідь М. Р., Кузьмін К. С., Ковальов. О. О. Переваги та недоліки використання молокоматів. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 213.
  • Мацулевич Ю. О., Ковальов. О. О. Негативні наслідки використання поновлюваних джерел енергії. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 216.
  • Крєстов В. Г., Ковальов. О. О. Підвищення якості гомогенізації в струминному гомогенізаторі молока з роздільною подачею вершків. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 218.
  • Мацулевич Ю. О., Ковальов. О. О. Шляхи зниження зусилля руйнування жирових кульок при гомогенізації. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 225.
  • Заліканов К. С., Ковальов. О. О. Зниження енерговитрат при одночасному проведенні гомогенізації та нормалізації. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених (01-26 лютого 2021 р). “Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі”. Мелітополь. 2021. с. 227.
Facebook
Twitter
Google+
Pinterest

Наука

  • Статті викладачів
    • ПРАЦІ ТДАТУ
    • СТАТТІ ЗА 2021 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2020 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2019 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2018 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2017 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2016 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2015 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2014 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2013 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2012 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2011 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2010 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2009 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2008 РІК
    • СТАТТІ ЗА 2007 РІК
    • СТАТТІ ПОПЕРЕДНІХ РОКІВ
  • Публікації здобувачів вищої освіти
    • публікації за 2022 р.
    • публікації за 2021 р.
    • публікації за 2020 р.
    • публікації за 2019 р.
    • публікації за 2018 р.
    • публікації за 2017 р.
    • публікації за 2016 р.
  • Розробки кафедри
    • СТРУМИННО-ЩІЛИННИЙ ГОМОГЕНІ3АТОР МОЛОКА
    • ПУЛЬСАЦІЙНИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР З РОТОРОМ, ЩО ВІБРУЄ
    • ПУЛЬСАЦІЙНИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР МОЛОКА
    • СТРУМИННИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР З РОЗДІЛЬНИМ ПОДАВАННЯМ ЖИРОВОЇ ФАЗИ МОЛОКА
    • ЗЕРНОСХОВИЩА З ЗАСТОСУВАННЯМ ОХОЛОДЖЕННЯ
    • ПАЛЬЦЕВА ДРОБАРКА ЗЕРНОВОГО МАТЕРІАЛУ
    • ПРОТИТЕЧІЙНО-СТРУМИННИЙ ЗМІШУВАЧ РІДКИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
    • ПРИСТРІЙ ДЛЯ ІМПУЛЬСНОГО ЗАМОРОЖУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
    • ІМПУЛЬСНИЙ ГОМОГЕНІЗАТОР МОЛОКА
  • ПАТЕНТИ
    • 2021 патенти
    • 2020 патенти
    • 2019 патенти
    • 2018 патенти
  • Наукові гуртки
    • «Дослідження процесів переробки зернових культур і плодово-ягідної продукції»
    • «Вдосконалення процесу і обслуговування обладнання в переробній промисловості»
    • «Дослідження процесу об’ємного формування продуктів»
    • «Дослідження процесу зберігання плодоовочевої продукції за допомогою низьких температур»
    • «Дослідження процесу переробки зернової, рослинної сировини»
    • “Оптимізації процесу диспергування молочних емульсій”
    • «Дослідження фізико-механічних та реологічних властивостей с.г. сировини та продуктів її переробки»
    • «Альтернативні енерготехнології та проблеми утилізації сміття»
    • Вдосконалення процесів і апаратів переробних виробництв
    • 2019-2020 гуртки
    • 2018-2019 гуртки
    • Результати роботи наукових гуртків кафедри ОПХВ імені професора Ф.Ю. Ялпачика
      • 2021-2022 н.рік
      • 2020-2021 н.рік
      • 2019-2020 н.рік
      • 2018-2019 н.рік
  • Науково-практичні заходи
    • 2021-2022 н.р.
    • 2020-2021 н.р.
    • 2019-2020 н.р.
    • 2018-2019 н.р.
    • 2017-2018 н.р.
    • 2016-2017 н.р.
    • 2015-2016 н.р.
    • Міжнародні науково-практичні конференції
  • Монографії
    • Протитечійно-струминна гомогенізація молока: Монографія
    • Оптимізація технології заморожування плодоовочевої продукції: Монографія
    • Процесси тістомісильних машин
    • Удосконалення процесів та обладнання харчової індустрії
    • Peculiarities of the competitive specialists training in agricultural higher education institutions: social and humanitarian dimensions
    • Технічні засоби післязбиральної обробки насіння соняшнику
    • Economic and technical efficiency of sunflower seed processing
    • Impulse milk homogenisation: Collective monograph / Modern engineering research topical problems
    • Technical research and development: collective monograph
    • Growing Technologies of Perennial Legumes
  • Співпраця
    • ЛУЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ КАФЕДРА «ТЕХНОЛОГІЙ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ»
  • Звіти з науки

Ми в соцмережах

Пошук

© 2025. Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного. Кафедра обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика. Всі права захищені.
  • Головна
  • Карта сайту
  • Умови використання
  • Доступ до публічної інформації