Органічна і біологічна хімія (ХТ)

Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів (ХТ)

Біотехнологічні процеси у технології консервованих продуктів (ХТ)

Біохімічні основи виробництва харчових продуктів (ХТ)

Біохімія (ХТ)

Біохімія та харчова хімія (ХТ)

Наукові основи безвідходних технологій консервованої продукції (ХТ)

Етнічні кухні (ГРС)

Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві (ГРС)

Зберігання харчової сировини та готової продукції (ГРС)

Спеціальні форми обслуговування (ГРС)

Барна справа та робота сомельє (ГРС)

Використання відходів консервних виробництв (ХТ)

Вступ до фаху та університетська освіта

Гігієна і санітарія харчових виробництв

Готельна справа

Грибівництво

Загальні технології харчової промисловості. Технологія консервування плодів та овочів

Зоотехнія та технологічні властивості сировини

Інноваційні технології консервованих продуктів

Інноваційні харчові інгредієнти у технології консервованих продуктів

Методи контролю харчових виробництв

Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності

МЕТРОЛОГІЯ ТА СТАНДАРТИЗАЦІЯ

Мікробіологія для ГРС

Мікробіологія для ХТ

Науково-дослідна робота

Науково-дослідна робота студентів (ГРС)

Науково-дослідна робота студентів (ХТ)

Овочівництво, баштанництво та грибівництво

Оптимізація технологічних процесів галузі

Основи фізіології та гігієни харчування

Основні принципи та вимоги ЄС щодо харчової продукції

Первинна обробка продукції польових культур

Прогнозування збереження якості сировини та консервованих продуктів

Ресторанна справа

Санітарія і гігієна закладів харчування

СТАНДАРТИЗАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ

Теоретичні основи харчових виробництв

Технології оздоровчих продуктів.

ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СИРОВИНИ

Технологічні властивості сировини

Технологія бродильних виробництв

Технологія виробництва продукції тваринництва

Технологія вирощування продукції рослинництва та тваринництва

Технологія готельно-ресторанного господарства

Технологія готельно-ресторанного господарства

Технологія жирів та жирозамінників

Технологія зберігання плодів та овочів

Технологія зберігання, первинної обробки плодоовочевої продукції та товарознавство

Технологія м’яса, м’ясопродуктів та риби

ТЕХНОЛОГІЯ МОЛОКА ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Технологія переробки сільхозпродукції

Технологія переробки та зберігання зерна

Технологія переробки та зберігання сільськогосподарської продукції

Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості

Технологія продукції ресторанного господарства

ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Технологія сушіння плодів та овочів

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (ХТ)

Технологія цукрового виробництва (ХТ)

Технологія цукрового виробництва, жирів та жирозамінників (ХТ)

Товарознавство в готельно-ресторанному господарстві (ГРС)

Товарознавство продовольчих товарів та тари (ХТ)

Управління якістю продукції консервних виробництв (ХТ)

Харчова хімія

Харчові і дієтичні добавки та товарознавство продовольчих товарів та тари (ХТ)

Харчові та дієтичні добавки (ХТ)

Холодильна технологія харчових продуктів (ХТ)