Метою дисципліни – формування магістрів зі знанням повного процесу виробництва, який включає контроль за розробкою нової продукції передбачає розробку і встановлення вимог до якості і технічного рівня майбутньої продукції.
Завданням дисципліни «Управління якістю продукції консервних виробництв» є набуття знань необхідних для глибокого розуміння проблем виробництва.
У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен:
знати: фактори, які обумовлюють якість продукції; шляхи підвищення якості продукції; особливості консервного виробництва.
вміти: рекомендувати сучасні технології; здійснювати контроль за станом продукції у технологічному процесі; здійснювати контроль якості готової продукції в консервному виробництві.
Робоча програма з дисципліни Управління якістю продукції консервних виробництв (ХТ)
Силлабус з дисципліни Управління якістю продукції та технохімконтроль у консервному виробництві