Управління якістю продукції консервних виробництв (ХТ)

Спеціальність:
ХТ
СВО:
Магістр
Курс:
1
Провідний викладач:
Гапріндашвілі Нона Арчилівна

Метою дисципліни – формування магістрів зі знанням повного процесу виробництва, який включає контроль за розробкою нової продукції передбачає розробку і встановлення вимог до якості і технічного рівня майбутньої продукції.

Завданням дисципліни «Управління якістю продукції консервних виробництв» є набуття знань необхідних для глибокого розуміння проблем виробництва.

У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен:

знати: фактори, які обумовлюють якість продукції; шляхи підвищення якості продукції; особливості консервного виробництва.

вміти: рекомендувати  сучасні технології; здійснювати контроль за станом продукції у технологічному процесі; здійснювати контроль якості готової продукції в консервному виробництві.

Робоча програма з дисципліни Управління якістю продукції консервних виробництв (ХТ)

Силлабус з дисципліни Управління якістю продукції та технохімконтроль у консервному виробництві

методичні вказівки УЯПКВ 1ч

методичні вказівки УЯПКВ 2ч