З кожним роком наша країна рухається у напрямку інформаційної ери – час креативності, творчості та живого інтелекту. Сучасна освіта намагається слідувати тенденціям, проводячи все більше заходів. Один з найважливіших наукових заходів нашого університету – це студентська наукова конференція. Це подія, яка об’єднує всіх інтелігентів нашого університету, навіть в складні часи пандемії, коли, здавалося, єднання неможливе.

Тільки об’єднавшись ми зможемо продовжити навчальний процес, з кожним місяцем удосконалюючи його, знаходячи нові “самородки” серед наших студентів, даючи висловитися всім – ми демонструємо відкритість до неординарних рішень, креативного мислення і творчості. Адже в сучасній науці – це головне.

В цьому році конференція була особливою. Вперше подібний захід було проведено онлайн, що не завадило всім учасникам проявити креативність; було представлено безліч різноманітних тем: від «Теоретичні та практичні засади розробки стратегії сільськогосподарського підприємства» та «Вивчення основних особливостей CRM-систем» до “Стратегії розвитку українського туризму, виходячи з досвіду Азіатсько-Тихоокеанського регіону”. Складні, і, одночасно, цікаві теми дозволили зробити конференцію різноманітною, корисною і для студентів, і для викладачів. Кожен зміг підкреслити багато нового, винести для себе щось цікаве, відкрити для себе нову галузь знань.

«Конференція – це метод обміну нашими думками, знаннями та судженнями в компанії однодумців. Хороша дискусія – це метод обміну нашими думками, знаннями та судженнями в компанії хороших друзів. З повною упевненістю можна сказати – ми всі стали друзями, адже ми дискутували, ділилися один з одним своїми думками, відточували ораторське мистецтво, розповідаючи наші теми. З усього цього напрошується висновок – у нас була не конференція, а хороша дискусія, але так як хороша дискусія – це ознака хорошої конференції, то правильно буде сказати, що у нас була чудова конференція», – так сказав, по завершенню конференції, один з учасників.

У приємній компанії інтелігентних молодих людей і шанованих професорів та викладачів – вірних наставників на життєвому шляху кожного з нас, конференція завершилася, давши студентам знання, а наставникам гордість за своїх учнів.

Богдан Мальчев,
інформаційний сектор студентської ради ФЕБ