Дистанційна освіта не перешкода у проведенні практики. студенти 2 і 3 курсів спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» вивчали традиції культури харчування народів світу дистанційно.

У власних проєктах здобувачі вищої освіти описували кулінарні традиції тієї нації, яка найбільше їх зацікавила. Презентація та захист проєктів проходили в online-форматі. Було цікаво дізнатися гастрономічні звички і пристрасті різних народів світу, які складалися впродовж багатьох століть і відображалися у національних кухарських прийомах і рецептурах.

Студенти власноруч готували національні страви відповідно до тематики проєкту і презентували свої фото-звіти з коментарями щодо особливостей технології приготування. Майбутнім фахівцям індустрії гостинності важливо володіти національними традиціями кулінарного мистецтва, знати його характерні риси та відмінності. Придбання таких навичок має величезне значення в професійній підготовці студентів.

Кафедра харчових технологій та готельно-ресторанної справи