7 лютого 2017 року у Таврійському державному агротехнологічному університеті для студентів за напрямом навчання «Харчові технології» було проведено творчий конкурс «Кращий за професією», розроблений у рамках співпраці з ІКЦ «Агро – Таврія» та Українським проектом бізнес – розвитку плодоовочівництва.
Студенти представили свої конкурсі роботи, серед яких члени комісії відібрали найкращі. Призові місця члени комісії розподілили наступним чином:
І місце – студент 11МБ ХТ групи Гнусін Олег, робота на тему «Порівняльна характеристика зелених культур тепличного виробництва за С-вітамінною цінністю».
І місце – студент 11МБ ХТ групи Мовчан Євгеній, робота на тему «Порівняльна характеристика плодів яблук за С-вітамінною цінністю».
ІІ місце – студентка 11МБ ХТ групи Павріанідіс Лілія, робота на тему «Вітамінна цінність швидкозаморожених ягід різних виробників».
ІІ місце – студентки 11МБ ХТ групи Каліцинського Станіслава на тему «Вплив технологічних способів обробки на вміст вітаміну С в томатах».
ІІІ – студентка 31 ХТ групи Асламова Юлія, робота на тему «Вітамінна цінність швидкозаморожених овочів різних виробників».