- Ялпачик Ф.Ю. Обоснование новых конструктивных решений месильных органов тестомесильных машин с применением компьютерных программ. / Ф.Ю. Ялпачик, А.В. Ивженко, В.П. Янаков. Мін–во освіти і науки України, Таврійська держ. агротехнологічна акад. Тематич. научн.–техн. збірник. Праці Таврійської держ. агротехнологічної акад. – Мелітополь.: ТДАТА, – 2008. – Вип.8. Т.7. – С.225–223.
- Ялпачик В.Ф. Підготовка гарбуза до заморожування / В.Ф. Ялпачик, В.Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ. Вип. 8, Т. 1 – 2008. – с.166-169.чик В.Ф. Технология хранения и переработки кукурузы молочно-восковой спелости в замороженном виде / В.Ф. Ялпачик, К.М. Стручаев // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ. Вип. 8, Т. 2 – 2008. – с.33-40.
- Ялпачик В.Ф. Оптимізація перевезень сільськогосподарської продукції / В.Ф. Ялпачик, В.Г. Тарасенко // Холодильна техніка і технологія. Одеса, 2008, №2(112). – с.77-79.
- Ялпачик В.Ф. Комплексная оценка качества некоторых видов растительной продукции при ее замораживании и в процессе хранения / В.Ф. Ялпачик, С.Ф. Буденко // Холодильна техніка і технологія. Одеса, 2008, №3(113). – с.78-81.
- Ялпачик В.Ф. Заморожування і дефростація плодоовочевої продукції під тиском / В.Ф. Ялпачик // Вісник Львівського національного аграрного університету. Агроінженерні дослідження №12, том 1, Львів, 2008. – С.142 – 149.
- Ялпачик В.Ф. Влияние формы и расположения плодов в холодильной камере на коэффициент теплоотдачи / В.Ф. Ялпачик, Н.И. Стручаев // Праці Таврійського державного агротехно-логічного університету. – Мелітополь, 2008. – Вип.8. – Том.7.–С. 3 – 8.
- Ялпачик В.Ф. Технология длительного хранения кабачков и тыквы в замороженном виде / В.Ф. Ялпачик // Наукові праці південного філіалу „Кримський агротехнологічний університет“ Національного аграрного університету. Технічні науки, вип. 113, Сімферополь, 2008, – С.77 – 82.
- Ялпачик В.Ф. Вибір температури заморожування рослинної сировини по вимороженій воді / В.Ф. Ялпачик, В.Г. Тарасенко // Холодильна техніка і технологія. – Одеса, 2008. – №5 (115).— С.36 – 40.
- Ялпачик В.Ф. Зміна показників якості плодів баклажан, перцю, кукурудзи, гарбуза, кабачків і винограду в процесі тривалого зберігання в замороженому вигляді / В.Ф. Ялпачик // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка, випуск 74 „Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв“, – Харків, 2008. – С.300 – 306.
- Ялпачик В.Ф. Математическое моделирование процесса замораживания сельскохозяйственной продукции / В.Ф. Ялпачик, В.М. Малкіна // Холодильна техніка і технологія. – Одеса, 2008. – №6 (116). – С.52 – 54.
- Ялпачик В.Ф. Обоснование толщины подмороженного слоя кусочков кабачков и тыквы в процессе подготовки к длительному хранению в замороженном виде / В.Ф. Ялпачик MOTROL. Motorization and Power industry in Agriculture – 2008. Tom 10A. – P. 187–190.
- Тарасенко В.Г. Вплив заморожування і низькотемпературного зберігання на епіфітну мікрофлору кабачків / В.Г. Тарасенко // Зб. наук. праць Луганського нац. аграр. ун-ту. Серія: Технічні науки. – Луганськ: Видавництво ЛНАУ. – 2008. – №87. – С. 257-259.
- Ялпачик В.Ф. Підготовка гарбуза до заморожування / В.Ф. Ялпачик, В.Г. Тарасенко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ. – 2008. – Вип. 8, том 1.– С. 166-169.
- Гвоздєв О.В., Самойчук К.О., , Оболєнцев О.О. Методика розрахунку та розробка промислового зразка протитечійно-струменевого гомогенізатора молока // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ. – 2008. – Вип. 8., т.7. – С. 21-27.
- Ломейко О.П., Єременко О.А. Методики модульно-рейтингового оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни./ О.П. Ломейко //Збірник науково-методичних праць ” Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі”. -Мелітополь, 2008.- Вип. 12, – С. 118-120
- Ломейко О.П., Єременко О.А. Принципи побудови індивідуальних науково-дослідних завдань для самостійної роботи студентів./ О.П. Ломейко //Збірник науково-методичних праць ” Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі”. -Мелітополь, 2008.- Вип. 12, – С. 132-135
- Ломейко А.П. Обоснование конструктивной схемы установки для вакуумного охлаждения растительной продукции./ А.П. Ломейко //Холодильна техніка і технологія. -2008 /№ 4 (114), -С. 52-53
- Ломейко О.П. Єфективність вакуумного охолодженя рослинної продукції./ О.П. Ломейко //Збірник наукових праць Луганського національного агараного університету. -Луганськ, 2008.- Вип. 93, – С. 53-55
- Петриченко С.В. Електрична очистка діелектричних рідин / І.П Назаренко., Петриченко С.В. // Праці / Таврійського державного агротехнологічного університету – Вип. 8 , Т.7, – Мелітополь: ТДАТУ, 2008. – 236 с.
- Петриченко С.В. Експериментальні методи лущення / Н.О. Фучаджи, С.В. Петриченко // Праці / Таврійського державного агротехнологічного університету – Вип. 8 , Т.7, – Мелітополь: ТДАТУ, 2008. – 236 с.
- Бойко В. С. Шляхи підвищення ефективності процесу практичного навчання студентів у вищих учбових закладах / В.С. Бойко, О.В. Бойко // Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць : наукове фахове видання; Вип. 12 (http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/257)
- Бойко О. В. Аналіз ефективності меропріятій по забезпеченню безпеки життєдіяльності у ВУЗі / О.В. Бойко, В.С. Бойко // Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць : наукове фахове видання;Вип. 12 (http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/272)
- Степаненко Д.С. Визначення економічної ефективності застосування електронно-іонної технології у харчовій промисловості/ Д.С. Степаненко, Т.О. Проскурня, В.О. Мілаєва // Праці Таврійської державної агротехнічної академії. – Мелітополь: ТДАТА. Вип.8, Т.9. – 2008. – С.129-137.
- Степаненко Д.С. Обґрунтування оптимального режиму електроіонізації повітря, застосування для зберігання плодів черешні./ Д.С. Степаненко, Т.О. Проскурня, В.О. Мілаєва // Праці Таврійської державної агротехнічної академії. – Мелітополь: ТДАТА. Вип.8, Т.9. – 2008. – С.137 – 145.
- Гвоздєв О.В Пошук конструктивного рішення імпульсного гомогенізатора молока / О.В. Гвоздєв, Н.О. Паляничка, В.М. Яворницький // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ. Вип.8, Т.7. – 2008. – С. 28 – 32.
- Ломейко О. П. Методика модульно-рейтингового оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни/О. П. Ломейко, О. А. Єременко // Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі. -Мелітополь, 2008. т.Вип. 12.-С.118-121
- Ломейко О. П. Принципи побудови індивідуальних науково-дослідних завдань для самостійної роботи студентів/О. П. Ломейко, О. А. Єременко // Удосконалення навчально-виховного процесу в вищому навчальному закладі. -Мелітополь, 2008. т.Вип. 12.-С.132-136
- Ломейко А. П. Обоснование конструктивной схемы установки для вакуумного охлаждения растительной продукции/А. П. Ломейко // Холодильна техніка і технологія, 2008,N № 4 (114).-С.52-54
- Ломейко О.П. Ефективність вакуумного охолодження рослинної продукції/ О.П. Ломейко //Збірник наукових праць Луганського національного агараного університету. -Луганськ, 2008.- Вип. 93, – С. 53-55
- Ломейко О. П. Вакуумне охолодження – перспективний спосіб зберігання рослинної сировини у сільському господарстві/О. П. Ломейко // Праці Таврійської державної агротехнічної академії. -Мелітополь, 2007. т.Вип. 7,N т. 5.-С.116-122
- Гвоздєв О.В. Лабораторно – експериментальні дослідження імпульсного гомогенізатора молока / О.В. Гвоздєв, Н.О. Паляничка, І.В. Ляшок // Вісник Харківського Національного Технічного Університету імені Петра Василенка. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – Харків: ХНТУСГ. Вип. 74. – 2008. – С.98 – 104.
Facebook
Google+
Pinterest